LVI-Tuotteet


Löydät meiltä tuotteet kaikkeen lvi-rakentamiseen:

Kylpyhuoneeseen ja keittiöön

Kun vanha kylpyhuone alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt, uuden suunnitteluun kannattaa ryhtyä päättäväisesti.  Esimerkiksi wc-istuimen ja hanojen vaihtaminen tuo kylpyhuoneeseen mukavuuden lisäksi säästöä vesilaskuun.

Nykyajan taloudelliset hanat, hygieeniset ja käytännölliset altaat sekä tehokkaat liesituulettimet tekevät keittiöstä huomattavasti mukavamman paikan laittaa ruokaa.

Valitse kotiisi oikea lämmitysmuoto

Lämmitysjärjestelmän valinta on yksi pientalon suunnittelun pitkävaikutteisimmista päätöksistä.

Liikkeessämme sinun on helppoa valita lämmitysmuoto, sillä meiltä saat ne kaikki: öljylämmitys, maalämpö, puulämmitys, aurinkolämmitys, kaukolämmitys ja hybridilämmitys. Tulevaisuuden lämmitysjärjestelmä koostuu useammasta lämmityslaitteesta, joiden käyttö optimoidaan vuodenajan mukaan.

Ilmastointi kuntoon

Sisäilma on hyvä silloin kun sen olemassaoloa ei edes huomaa. Jotta tuntisit olosi mukavaksi ja virkeäksi, sisäilman tulee vaihtua kerran kahdessa tunnissa. Ilmanvaihdon on oltava koko ajan päällä – ei vain asukkaiden vaan myös rakennuksen terveyden vuoksi.

Taloosi sopiva jätevesijärjestelmä Brunnilasta

Vesihuolto käsittää talon käyttöveteen, jätevesiin ja ulkopuolisiin sadevesiin liittyvät järjestelmät. Käytettävien laitteiden ja asennusosien laadusta ei  kannata tinkiä. Laadukkaat tuotteet ovat pitkäikäisiä ja huolettomia käyttää.

Suunnittelemme yhdessä juuri sinun taloosi sopivan käyttövesijärjestelmän ja autamme ratkaisemaan jätevesiongelmat niin kotona kuin mökillä. Myös jätevesihuolto helposti ja tehokkaasti Brunnilasta!